Recent Search Keywords
img
img
img
img
img
img

Melville

Replace old decking and build a feature wall and plant wall to separate the new sub-divided block. Polished plaster, jarrah and screens were used to contrast the vibrant succulent colours.

LOCATION:

Melville

CLIENT:

DATE OF INSTALLATION:

January 2016

CATEGORIES :

Residential

PROJECT BUDGETS :

more projects

image description

The Furniture Gallery

Retail
image description

Floreat

Residential
image description

ECO Outdoor

Retail
image description

Scarborough

Residential
image description

Maylands

Residential
image description

North Perth

Residential
image description

Melville

Residential
image description

Slurp

Cafe/ Retail
image description

Mount Hawthorn

Residential
image description

Mount Hawthorn

Residential
loader